Allergi

Allergi er en overfølsomhedssygdom, hvor kroppen opdager nogle stoffer, som den ikke kan lide, og som den derfor reagerer på ved at aktivere immunsystemet. Jeg tilbyder hjælp til at finde årsagerne til, hvorfor din krop reagerer kraftigt på gluten, nikkel, græs eller lignende.

Når vi, via en række videnskabelige tests og analyser, har fundet årsagen til din reaktion, får du en behandlingsplan, som kan hjælpe med at lindre generne fra din allergi.

De typiske allergier blandt mine klienter

De klienter, der typisk søger hjælp til behandling af deres allergi hos mig, lider oftest af:

  • Astma
  • Glutenallergi
  • Nikkelallergi
  • Græsallergi

Lider du af en anden allergitype, eller oplever du en allergisk reaktion på nogle bestemte emner, er du altid velkommen til at kontakte mig. Via funktionel medicin kan jeg hjælpe med mange andre problematikker end de ovenstående punkter.

Funktionel medicin kan afhjælpe din allergi

Som integrativ ernæringsterapeut arbejder jeg med hele din krop ved hjælp af livsstilsændring, kost og naturmedicin. Ved at ændre nogle af de ting, du plejer at gøre, spise og drikke, kan vi sammen komme din allergi til livs.

Jeg møder blandt andet mange klienter med glutenallergi, som reagerer kraftigt på alle fødevarer med gluten. Disse klienter har stor gavn af at lave ændringer i deres spisevaner. Det samme gælder for græsallergi. Symptomerne på græsallergi kan ligeledes lindres ved at ændre i kostvanerne.

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Jeg møder mange fejldiagnosticerede danskere

Jeg har oplevet flere tilfælde, hvor mine klienter kommer til mig, fordi de har fået diagnosticeret glutenallergi, irritabel tyktarm eller migræne af deres læge.

Flere gange har jeg oplevet, at de er blevet diagnosticeret forkert, fordi lægen har haft for travlt eller ikke har ville afsætte tid til flere undersøgelser.

Eksempelvis har jeg oplevet, at folk har fået konstateret irritabel tyktarm, men at mine dybdegående tests og analyser har vist, at glutenallergi har været årsagen til problemet.

Lad mig hjælpe med at lindre din allergi

Hvis du vil starte et behandlingsforløb hos mig, der bygger på funktionel medicin, er du velkommen til at kontakte mig.

Du er også velkommen til at kontakte mig for spørgsmål om funktionel medicin, behandlingsform, astma behandling, allergi behandling, behandling af en tilbagevendende allergisk reaktion eller lignende.

Jeg kan kontaktes via min kontaktformular, og så vil jeg vende tilbage til dig, hurtigst muligt!

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)