Forløb/proces

For at finde frem til de bagvedliggende årsager til dine mave- eller tarmproblemer, har jeg brug for at vide lidt om dig. Derfor skal du udfylde et spørgeskema forinden første konsultation. Spørgeskemaet kortlægger blandt andet dine symptomer, din tidligere sygdomshistorie, dit forbrug af medicin og dine kostvaner.

Konsultationen

Til konsultationen taler vi om spørgeskemaet, og jeg laver en personlig journal på dig. Jeg vurderer, om der er behov for yderligere tests eller analyser. Min overbevisning er, at vi skal finde frem til den egentlig årsag til dine gener frem for bare at smertestille eller behandle symptomer. Derfor er det efterfølgende forløb individuelt tilrettelagt. Fælles er, at det indeholder en behandlingsplan og vejledning herfor. Behandlingsplanen kan f.eks. bestå af livsstils- eller kostændringer, naturmedicin, ændring i søvnvaner eller stresshåndtering.

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller ring på 27281518.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

"Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Alex gav sig tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Alex har en ro og grounding jeg næres af"   Caroline Thomsen

 

"Mit liv har taget en positiv drejning med større rummelighed, selvtillid og med humøret i top. Det har været så vigtig for mig. Min aller varmeste anbefaling"  Mona Troelsen

 

"Alex formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor sindet hurtigt går i en meditativ tilstand og kroppen svarer med rystelser og energirytmer – efter hver behandling kan jeg mærke en dybere kontakt med mig selv. Efter seks behandlinger føler jeg en langt større indre ro og kan mærke en anden styrke i kroppen"  Karin 

 

“Vi har haft en rigtig tryg og positiv oplevelse hos Alex Gamberini. Vi havde brug for hjælp fra en som kunne se på vores parforhold udefra og give os nogle værktøjer til at komme videre. Vi havde kæmpet med for mange skænderier og dårlig kommunikation. 
Under hele forløbet var vi ikke i tvivl om at vi begge skulle arbejde hårdt på at blive bedre til at kommunikere og se indad. Sammenholdet er blevet stærkere og vi forstår at bruge de redskaber vi fik med på en konstruktiv og berigende måde. Bo & Marianne

 

Vi skal aktivere kroppens selvhelbredende egenskaber

Det kan lyde mærkeligt, men formålet er faktisk at lave så lidt ændringer som muligt. Når vi sammen har fundet årsagen til problemet, skal vi have gang i kroppens selvhelbredende egenskaber. Det kræver ikke den store – men den rigtige – påvirkning udefra.
At du har ondt i maven, føler dig oppustet eller lider af mavesår er som regel symptomer på andre ting. Derfor er det ikke nok at smertestille eller udelukkende behandle maven. Er du f.eks. stresset, kommer mavesåret bare igen. Spiser du noget, du ikke kan tåle, kommer smerterne igen. Hurtigt er du inde i en ond cirkel, der også kan få indflydelse på dit humør, immunforsvar og blodsukker, da bakteriefloraen i tarmen påvirker disse faktorer.

Individuel kostplan

Som led i behandlingen, udarbejder jeg en individuel kostplan. Kostplanen er baseret på tests og analyser, der viser, om der er nogle næringsstoffer, du mangler, eller om der er nogle fødevarer, du er intolerant over for.
Er du intolerant over for en fødevare, reagerer immunforsvaret ved at danne antistoffer mod denne fødevare. Ved indtag kan du f.eks. opleve oppustethed, hovedpine og ledsmerter.

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)