Forløb/proces

For at finde frem til de bagvedliggende årsager til dine mave- eller tarmproblemer, har jeg brug for at vide lidt om dig. Derfor skal du udfylde et spørgeskema forinden første konsultation. Spørgeskemaet kortlægger blandt andet dine symptomer, din tidligere sygdomshistorie, dit forbrug af medicin og dine kostvaner.

Konsultationen

Til konsultationen taler vi om spørgeskemaet, og jeg laver en personlig journal på dig. Jeg vurderer, om der er behov for yderligere tests eller analyser. Min overbevisning er, at vi skal finde frem til den egentlig årsag til dine gener frem for bare at smertestille eller behandle symptomer. Derfor er det efterfølgende forløb individuelt tilrettelagt. Fælles er, at det indeholder en behandlingsplan og vejledning herfor. Behandlingsplanen kan f.eks. bestå af livsstils- eller kostændringer, naturmedicin, ændring i søvnvaner eller stresshåndtering.

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi skal aktivere kroppens selvhelbredende egenskaber

Det kan lyde mærkeligt, men formålet er faktisk at lave så lidt ændringer som muligt. Når vi sammen har fundet årsagen til problemet, skal vi have gang i kroppens selvhelbredende egenskaber. Det kræver ikke den store – men den rigtige – påvirkning udefra.
At du har ondt i maven, føler dig oppustet eller lider af mavesår er som regel symptomer på andre ting. Derfor er det ikke nok at smertestille eller udelukkende behandle maven. Er du f.eks. stresset, kommer mavesåret bare igen. Spiser du noget, du ikke kan tåle, kommer smerterne igen. Hurtigt er du inde i en ond cirkel, der også kan få indflydelse på dit humør, immunforsvar og blodsukker, da bakteriefloraen i tarmen påvirker disse faktorer.

Individuel kostplan

Som led i behandlingen, udarbejder jeg en individuel kostplan. Kostplanen er baseret på tests og analyser, der viser, om der er nogle næringsstoffer, du mangler, eller om der er nogle fødevarer, du er intolerant over for.
Er du intolerant over for en fødevare, reagerer immunforsvaret ved at danne antistoffer mod denne fødevare. Ved indtag kan du f.eks. opleve oppustethed, hovedpine og ledsmerter.

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)