Hovedpine

Hovedpine er en af de gener, som de fleste mennesker oftest døjer med i tide og utide. At have ondt i hovedet kan være en sygdom, men det er i langt de fleste tilfælde et symptom på noget andet. Døjer du med vedvarende hovedpine og svimmelhed, uanset graden og hyppigheden, kan det afhjælpes med funktionel medicin.

Behandling af tilbagevendende hovedpine

Hvis du kan svare ja til ofte at have en af nedenstående typer af tilbagevendende hovedpine, bør du få undersøgt årsagen hertil.

  • Konstant hovedpine
  • Vedvarende hovedpine
  • Spændingshovedpine
  • Migræne

Selvom hovedpinepiller i mange tilfælde tager de værste symptomer, slipper du først af med hovedpinen for alvor, når du kender årsagerne til, at den opstår. Som integrativ ernæringsterapeut kan jeg hjælpe dig med at finde årsagen.

Kroppen sladrer, når der er noget galt

At du har ondt i hovedet, hvad enten der er tale om mild eller kraftig hovedpine, eller i værste fald migræne, skyldes det tit, at der er noget andet galt andre steder i kroppen. Det kan eksempelvis skyldes stress, depression, allergi eller ubalancer i mave-/tarmsystemet.

Det samme gælder for spændingshovedpine, som ofte skyldes overanstrengelse, stress eller psykiske problemer.

Jeg hjælper dig med at se på din livsstil og dine sociale, miljømæssige faktorer, så vi kan komme dine gener til livs.

Når du indgår i et forløb med mig, vil du skulle igennem nogle tests og analyser, som kan fortælle noget om, hvordan du og din krop har det. Ud fra disse kan jeg se, hvor dine gener stammer fra. Først derefter kan vi begynde at behandle dem via funktionel medicin.

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Funktionel medicin kan fjerne din hovedpine

Funktionel medicin indebærer naturmedicin, kost og livsstilsændring. Disse ændringer vil øge dit fysiske og psykiske velvære, fordi din krop kommer i balance. Når den er i balance, vil du ikke mærke til problemer i form af hovedpine og andre gener.

Livsstilsdelen af funktionel medicin indebærer blandt andet bevægelse, vand, lys og søvn. Disse faktorer har nemlig større betydning for hovedpine, end man skulle tro.

Træt af ondt i hovedet? Lad mig hjælpe dig

Hvis du, ligesom mange andre af mine klienter, har fået nok af konstant og vedvarende hovedpine, er du velkommen til at kontakte mig.

Uanset om du vil begynde på et forløb, eller om du har spørgsmål til behandling af migræne, behandling af spændingshovedpine eller generelt til ondt i hovedet, er jeg klar til at svare dig.

Jeg kan kontaktes via min kontaktformular, og så vil jeg vende tilbage til dig, hurtigst muligt!.

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)