Mave-/tarmproblemer

Hvis du ofte døjer med diarre, forstoppelse, meget luft i maven eller andre mavegener, lider du formentlig af mave-/tarmproblemer af den ene eller anden art. Det er et alment problem, som kan løses med den rette behandling.

Til at afhjælpe problemer i mave og tarm gør jeg brug af funktionel medicin, hvilket er en effektiv metode at komme generne til livs på. Jeg anvender tests baseret på videnskab, naturmedicin og livsstilsændringer ud fra et fokus på at finde de bagvedliggende årsager frem for blot at behandle symptomerne.

Typiske mave-/tarmproblemer

Diarre, forstoppelse og meget luft i maven er blot få eksempler på de typiske mave-/tarmproblemer, jeg møder. Også nedenstående punkter er typiske problemer i mave og tarm:

  • Oppustet mave
  • Mavesår
  • Irriteret tyktarm
  • Smerter i maven
  • Udspilet mave

Uanset hvilket eller hvilke af ovenstående punkter, du døjer med, kan jeg tilbyde dig hjælp til at finde årsagen samt at løse problemet.

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mange danskere lider af mave-/tarmproblemer

Et stort antal danskerne lider af mave-/tarmproblemer, men det er de færreste, der får gjort noget ved det. Nogle finder det skamfuldt, mens andre har levet med udspilet mave, smerter i maven eller mavesår i mange år, fordi de ikke ved, hvad de skal gøre ved problemet.

Dette mener jeg er en skam, da det er muligt at komme sine mave-/tarmproblemer til livs.

Jeg tror på, at man skal finde årsagen til et problem, før man kan behandle det. Vælger du et behandlingsforløb hos mig, vil du derfor få de prøver og analyser, den vejledning og den behandlingsplan, som er relevante for, at vi kan finde en løsning på, hvordan vi kan stoppe dine gener.

Behandling med funktionel medicin

Én af de mest effektive løsninger på mave-/tarmproblemer er funktionel medicin, som jeg arbejder med. Funktionel medicin er med andre ord livsstilsændring og naturmedicin, som styrker dit mave-/tarmsystem og immunforsvar.

Jeg hjælper dig ved altid først at foretage en kortlægning af dine problemer, så jeg kan finde ud af, hvad der bedst virker for dig.

Vil du komme dine mave-/tarmproblemer til livs?

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Det gælder både, hvis du har spørgsmål til funktionel medicin, tests, livsstilsændring, priser eller lignende.

Du kan kontakte mig via min kontaktformular, og så vil jeg vende tilbage til dig, hurtigst muligt!.

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)