Om Mig

Psykoterapeut & Kranio sakral terapeut

Hvem er jeg?

Udover mit daglige terapeutiske arbejde laver jeg bla. workshops om åndedrættet og meditation for private og virksomheder.
Jeg har beskæftiget mig med fysisk og psykisk sundhed igennem hele mit professionelle arbejdsliv liv og arbejder til hverdag med at hjælpe mennesker med at fremme selvhelbredende egenskaber gennem den integrative terapi.

Jeg deltager flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykoterapi og meditation. Derudover er jeg i supervision, ligesom jeg jævnligt sparrer med andre terapeuter og psykologer.

Jeg har valgt at arbejde som integrativ terapeut, fordi jeg er motiveret af menneskets selvhelbredende egenskaber. Selvhelbredelse indebærer at komme i kontakt med den man virkelig er inderst inde. forløse stagnet energi og leve i harmoni med kroppen.

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller ring på 27281518.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

"Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Alex gav sig tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Alex har en ro og grounding jeg næres af"   Caroline Thomsen

 

"Mit liv har taget en positiv drejning med større rummelighed, selvtillid og med humøret i top. Det har været så vigtig for mig. Min aller varmeste anbefaling"  Mona Troelsen

 

"Alex formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor sindet hurtigt går i en meditativ tilstand og kroppen svarer med rystelser og energirytmer – efter hver behandling kan jeg mærke en dybere kontakt med mig selv. Efter seks behandlinger føler jeg en langt større indre ro og kan mærke en anden styrke i kroppen"  Karin 

 

“Vi har haft en rigtig tryg og positiv oplevelse hos Alex Gamberini. Vi havde brug for hjælp fra en som kunne se på vores parforhold udefra og give os nogle værktøjer til at komme videre. Vi havde kæmpet med for mange skænderier og dårlig kommunikation. 
Under hele forløbet var vi ikke i tvivl om at vi begge skulle arbejde hårdt på at blive bedre til at kommunikere og se indad. Sammenholdet er blevet stærkere og vi forstår at bruge de redskaber vi fik med på en konstruktiv og berigende måde. Bo & Marianne

 

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)