Psykoterapeut Alex V. Gamberini

Jeg er psykoterapeut i København og har stor erfaring i samtaler med mennesker, som oplever lavt selvværd, sorg og kriser. Psykoterapi er en investering i dig selv og dine nære relationer.

Hvorfor opsøger man en psykoterapeut?

Der kan være mange forskellige grunde til at du overvejer at kontakte en psykoterapeut. Mange mennesker oplever udfordringer i deres liv eller i relationen til andre.
Et psykoterapeutisk forløb kan være en stor støtte til at finde ind til årsagerne af de udfordringer du står i og opdag hvad du kan gøre ved det.

Du bliver mødt med accept og forståelse i et kærligt og trygt rum, hvor vi sammen finder ind til dit ønske og forventing til terapien. Med nænsomme og trygge skridt arbejder vi henimod, hvilken retning terapien kan udvikle sig for nærme sig kernen af din problematik.

Sådan arbejder jeg…

Bag ethvert psykologisk fænomen ligger et forsøg på at opnå balance eller helhed. Et uhensigtsmæssigt mønster eller en adfærd vil derfor være et forsøg på at kompensere for et uforløst eller undertrykt menneskeligt behov. For eksempel kan et ønske om kontrol være et forsøg på at opnå tryghed, eller perfektionisme kan være et forsøg på at blive anerkendt eller accepteret.
En konflikt, krise, eller problemtema er derfor også altid en kilde til udvikling og nye muligheder for vækst.

Session 50 min 600 kr 1½ 900 kr

 

Gratis Psykologisk styrketest

Få hjælp til at finde dine signaturstyrker.
Styrketesten bygger på positiv psykologi, der tager udgangspunkt i, hvad der får os til at føle os godt tilpas. Positiv psykologi sætter fokus på styrker frem for svagheder. Ved at blive bevidste om vores personlige karakteristiske styrker – og målrettet bruge dem i de vigtigste områder af vores liv – kan vi bringe mere glæde ind i vores arbejde.
Styrketesten baserer sig på den antagelse, at vi trives og arbejder bedst, når vi får lov til at bruge vores stærkeste sider. Testen er udviklet af bl.a den amerikanske Psykolog og Forfatter Martin Seligman, der betragtes som ophavsmand til Positiv Psykologi.

Signaturstyrker
Resultatet af styrketesten er en rangordnet oversigt over 24 styrker eller personlige karakteristika, vi alle har. De 5 øverste styrker er dem, du bruger helt naturligt. Det er dem, man kalder signaturstyrker. De andre styrker har du også, men du bruger dem ikke så ofte eller med samme selvfølge. Det behøver ikke at betyde, at det er styrker, du er dårlig til at anvende, men at det måske kræver lidt mere af dig at trække på dem.
Du får det bedste udbytte af styrketesten i forbindelse med et psykoterapeutisk forløb. Hvis du vil vide mere omkring dine styrker og hvordan du målrettet kan arbejde med dine styrke områder, så kontakt os her

Tag styrketesten Her

Overvejer du integrere psykoterapien med kropsterapi, for at opnå bedre reslutater med behandlingen? så klik her Kranio sakral terapi

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller ring på 27281518.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

"Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Alex gav sig tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Alex har en ro og grounding jeg næres af"   Caroline Thomsen

 

"Mit liv har taget en positiv drejning med større rummelighed, selvtillid og med humøret i top. Det har været så vigtig for mig. Min aller varmeste anbefaling"  Mona Troelsen

 

"Alex formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor sindet hurtigt går i en meditativ tilstand og kroppen svarer med rystelser og energirytmer – efter hver behandling kan jeg mærke en dybere kontakt med mig selv. Efter seks behandlinger føler jeg en langt større indre ro og kan mærke en anden styrke i kroppen"  Karin 

 

“Vi har haft en rigtig tryg og positiv oplevelse hos Alex Gamberini. Vi havde brug for hjælp fra en som kunne se på vores parforhold udefra og give os nogle værktøjer til at komme videre. Vi havde kæmpet med for mange skænderier og dårlig kommunikation. 
Under hele forløbet var vi ikke i tvivl om at vi begge skulle arbejde hårdt på at blive bedre til at kommunikere og se indad. Sammenholdet er blevet stærkere og vi forstår at bruge de redskaber vi fik med på en konstruktiv og berigende måde. Bo & Marianne

 

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)