Træthed

De fleste mennesker oplever at være trætte, men hvis du døjer med træthed ofte, kan det være et tegn på, at der er noget, der ikke er, som det skal være. Kan du svare ja til, at du ofte oplever udbrændthed, manglende energi eller svimmelhed, bør du søge hjælp.

Som integrativ ernæringsterapeut kan jeg undersøge årsagerne til udpræget træthed. Jeg lægger stor vægt på at kigge på årsagerne, fordi problemer med træthed ofte bunder i andre ting – eksempelvis fødevareallergi, depression, stress, problemer i mave- og tarmområdet og lignende.

Træthed er ofte et symptom

Er du konstant træt, oplever du udbrændthed, er du ofte svimmel eller mangler du altid energi, kan din træthed være et symptom på følgende:

  • Stress
  • Depression
  • Kronisk træthedssyndrom

Derfor er det vigtigt, at du søger hjælp, hvis du kan nikke genkendende til symptomerne.

Træthed skyldes tit noget dybereliggende

Træthed kan skyldes mange ting, men hvad de færreste ved, er, at det også kan stamme fra problemer med eksempelvis mave-/tarmsystemet. Er du konstant træt, oplever udbrændthed og mangler energi, bør du derfor få foretaget undersøgelser, som kan vise, om det er tilfældet. Det samme gælder for allergi, depression og stress, som også kan vise sig som træthed.

Send En Besked

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig og vi kan tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller ring på 27281518.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

"Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Alex gav sig tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Alex har en ro og grounding jeg næres af"   Caroline Thomsen

 

"Mit liv har taget en positiv drejning med større rummelighed, selvtillid og med humøret i top. Det har været så vigtig for mig. Min aller varmeste anbefaling"  Mona Troelsen

 

"Alex formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor sindet hurtigt går i en meditativ tilstand og kroppen svarer med rystelser og energirytmer – efter hver behandling kan jeg mærke en dybere kontakt med mig selv. Efter seks behandlinger føler jeg en langt større indre ro og kan mærke en anden styrke i kroppen"  Karin 

 

“Vi har haft en rigtig tryg og positiv oplevelse hos Alex Gamberini. Vi havde brug for hjælp fra en som kunne se på vores parforhold udefra og give os nogle værktøjer til at komme videre. Vi havde kæmpet med for mange skænderier og dårlig kommunikation. 
Under hele forløbet var vi ikke i tvivl om at vi begge skulle arbejde hårdt på at blive bedre til at kommunikere og se indad. Sammenholdet er blevet stærkere og vi forstår at bruge de redskaber vi fik med på en konstruktiv og berigende måde. Bo & Marianne

 

Videnskabelige tests

Som integrativ ernæringsterapeut tilbyder jeg hjælp via funktionel medicin. Det vil sige, at jeg tror på, at livsstilsændringer og naturmedicin kan løse de problemer, der manifesterer sig i kroppen. Jeg gør brug af tests og analyser, som bygger på videnskabelige metoder.

Mine tests indebærer blandt andet et personligt spørgeskema, hvorudfra vi snakker om de sociale, miljømæssige og psykiske faktorer i dit liv, som kan give dig gener – såsom svimmelhed og træthed.

Er der noget, som ikke er, som det skal være, sætter det sig ofte fysisk i kroppen. Så snart vi kender årsagen, kan vi begynde at løse selve problemet.

Lad mig hjælpe dig med at lokalisere problemet

Hvis du er træt af altid at mangle energi, at du jævnligt oplever svimmelhed i forbindelse med træthed eller lignende, kan jeg hjælpe dig med at lokalisere og afhjælpe problemet.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig via min kontaktformular, hvis du har brug for hjælp. Uanset om dit spørgsmål omhandler symptomer på stress, symptomer på depression, hvordan du kan få mere energi eller noget helt fjerde, svarer jeg tilbage. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Her finder du klinikken

Amagertorv 14B, 1160 København K
(På strøget ved Storkespringvandet)

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.30 - 18.00
(Kun efter aftale.)