Klientudtalelser

testimonials | kundereferencer

klientudtalelser

tilfredse kunder

En håndfuld glade klienter har været så søde at anbefale mig til jer andre.

Mit terapiforløb har været det mest berigende valg jeg har truffet. Jeg formåede at komme ud af mit tanke spin og kunne efter noget tid begynde at sove igennem om natten igen. Alex mødte mig med stor forståelse og omsorg.

Anders

Alex hjælper mig til at få renset ud og sluppet, gamle overbevisninger og handle mønstre. Jeg kan i dag se mere kærligt på mig selv. Jeg føler, jeg er vokset meget som person ved hjælp af denne terapi form og vil på det varmeste anbefale Alex Gamberini.

Tasha

Jeg har det sidste 14 måneder gået ugentligt hos Alex og har stor glæde af hans hjælp. Alex er meget støttende og hjælper mig til at få bedre forståelse og accept af min krop og følelses liv.

Jenna

Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Alex gav sig tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Alex har en ro og grounding jeg næres af.

Caroline Thomsen

Mit liv har taget en positiv drejning med større rummelighed, selvtillid og med humøret i top. Det har været så vigtig for mig. Min aller varmeste anbefaling.

Mona

Jeg tager glædeligt til København fra Fyn, for at få behandling hos Alex. Jeg kan varmt anbefale ham.

Thomas Nedergaard

Da jeg kom til Alex havde jeg ikke de store forventninger. Mødet med Alex var super behageligt. Jeg følte virkelig, at jeg blev hørt og resultaterne kom hurtigt efter jeg begyndte at følge hans råd. Her et år efter at have været i behandling hos Alex, har jeg ingen smerter. Jeg sover om natten og føler mig generelt stærkere og friskere

Vibeke Madsen

Alex formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor sindet hurtigt går i en meditativ tilstand og kroppen svarer med rystelser og energirytmer – efter hver behandling kan jeg mærke en dybere kontakt med mig selv. Efter seks behandlinger føler jeg en langt større indre ro og kan mærke en anden styrke i kroppen

Karin

Tilmeld dig for viden om min praksis og events

Tilmeld dig min emailliste for opdateringer

Du har tilmeldt dig