om mig

min motivation | min rejse
Alex Gamberini står op af træ og smiler

om mig

Essensen af mit arbejde

Jeg har valgt at arbejde som psykoterapeut, da det er meningsfuldt for mig at hjælpe mennesker med at udvikle sig i en positiv retning.

Essensen af mit arbejde er at hjælpe klienten med at finde ind til sit inderste, autentiske selv. Så kan man begynde at forstå og give udtryk for hvem man er, hvilke behov man har og man kan leve i en autentisk relation med sig selv og andre

Det er givende for mig at se personer frigøre deres traumer og at hjælpe den enkelte og par med at genskabe og indgå i nære relationer.

Min rejse

Da jeg begyndte at forstå sammenhængen mellem kroppens og sindets ubalancer, blev jeg opmærksom på, at jeg ønskede at hjælpe andre med at opnå samme indsigt – og derved opnå samme muligheder for et autentisk liv.

Når man lever et autentisk liv, lever man i overensstemmelse med sine ønsker og med accept af sit inderste jeg, uden at destruktive tankemønstre spænder ben for ens drømme.

Jeg har rejst rundt og lært af verdens forskellige visdomstraditioner og deres metoder til at opnå selvindsigt og helbredelse af krop og sind. Menneskets selvhelbredende egenskaber er nemlig min største inspirationskilde.

Kroppen og sindet påvirker hinanden indbyrdes. Af den grund kombinerer jeg forskellige teknikker fra psykoterapien og kropsterapien, for at finde den rette behandlingsvej for det enkelte individ.

MINE KVALIFIKATIONER

Mine uddannelser:

  • Integral psykoterapeut hos ID Academy
  • Kranio-sakral terapeut ved Stanley Rosenberg Instituttet.
  • Somatic experience practicioner ved Peter Levine

Mine kurser:

  • Brainspotting
  • IFS Internal family systems
  • Metakognitiv terapi
  • Meditation fra Vækstcenteret m. Jes Bertelsen
  • SE Somatic experience
  • Funktionel medicin

Tilmeld dig for viden om min praksis og events

Tilmeld dig min emailliste for opdateringer

Du har tilmeldt dig